Mans enlaire!!!

MAGDA PICAÑOL OLIVA
OPINIÓ


Una de les últimes noticies que ens arriben i que no deixa de sorprendre’ns es la intenció que té l’Estat de tenir-nos ben vigilats. És a dir, la meitat dels agents de l’última promoció de les forces de seguretat de l’Estat han estat destinats a Catalunya...Quina casualitat! Té gràcia que una colla de lladres ens facin vigilar a nosaltres!

Tots sabem que a Catalunya hi ha un excedent de 5.500 agents i , amb aquesta injecció d’efectius, encara en sobraran més. Amb la clara intenció d’ésser utilitzats com a servei d’informació, la seva missió consisteix en controlar el risc que suposa la societat catalana per mantenir la unitat d’Espanya. Això demostra que a Madrid ens tenen por, molta por, i, principalment, per la nostra manera de fer les coses: sense escàndols, pacíficament, des de la cultura, l' educació , el respecte i la unitat.

Aquestes amenaces encobertes i petites missives que va enviant el Govern espanyol mica en mica, haurien de servir-nos per no defallir i continuar en la mateixa línia que hem seguit fins ara. El fet és que el Govern no li dóna massa importància a la crisi econòmica i política del seu país, doncs manté més de 7.000 efectius entre Guàrdia Civil i Policia Nacional quan en realitat passaríem amb 2000...Patètic i escandalós alhora.

El director general de la Policia, Ignacio Cosidó, ha defensat aquesta iniciativa del nou desplegament a Catalunya, volent fer-nos creure que la seva presència a Catalunya és “prioritària” , que el Govern Central aposta per la seguretat a Catalunya en quan a crim organitzat, estrangeria i terrorisme islamista...Qui s’ho creu això? Des de quan Catalunya és “prioritària”? Aquests són realment els problemes que tenim com a societat pacífica, integradora i treballadora?. ..

Per altra banda, qui també ha fet declaracions al respecte, ha estat l’amant de La División Azul, que no podia ser altra que la Delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, i fent ús del cinisme i la poca vergonya a la qual ens té acostumats, ha fet gala del “compromís” que la policia estatal té amb Catalunya i creu que la societat catalana en sabrà valorar el servei. Ens hem de preguntar, quin servei? El de mantenir-nos vigilats i controlats? El de coartar-nos la llibertat ?

Com deia el pare del liberalisme llibertari, el nord-americà Murray Rotbard, “Només l’Estat aconsegueix els seus ingressos mitjançant coacció, amenaçant amb greus càstigs als que es neguin a lliurar la seva part...”

Tot aquests fets que , malauradament, ens trobem a diari no ens haurien d’estranyar d’un Govern mancat d’arguments i amb poca intenció democràtica que no ha fet més que utilitzar les eines més primàries per frenar un procés que avança dia rere dia i que cada vegada té més suport popular i institucional. Persones com la Sra. Sánchez Camacho no poden sortir a la televisió a fer apologia de la democràcia. Ahir ho va tornar a fer en una entrevista al 3/24 dient que “el Govern de la Generalitat ha iniciat un camí erroni i equivocat, no subjecte a les regles democràtiques”, i ho ha acabat guarnint amb mentides de les seves, que queden ben allunyades de la realitat. Segons ella, “els catalans no volen la independència, només volen sortir de la crisi”...es veu que se li confessen a ella quan va pel carrer, això si, sense micròfons amagats!!!

Aquesta senyora també ha dit que parlarà personalment amb el Ministre d’Hisenda per tal que estableixi el dèficit entre l’1,5% i l’1,7% . ..és a dir, ens vol fer conformar amb les engrunes?...I posant Duran i Lleida com a excusa ha dit que es pot comprovar que la majoria d’electors no son independentistes...Realment, viu en un altre mon!

“La llibertat no és un fi, és un mitjà per desenvolupar les nostres forces” ( Guiseppe Mazzini, filòsof i polític italià )