No ens vinguin amb històries!

Bon dia i bon dijous internautes. Sensacional la reaparició d'Esperanza Aguirre en un míting del PP a Galícia, on com ja és habitual l'expresidenta de Madrid va tenir paraules amables vers Catalunya. Òbviament va donar ple suport a les paraules del ministre Wert, afegint que no es poden fer comparacions amb Escòcia ja que Catalunya no ha sigut mai un estat independent a diferència de la 'nación' espanyola que té 3000 anys d'història. La senyora Aguirre serà molt llesta, però aquell dia deuria faltar a l'escola, perquè si no aquests anacronismes i falsetats no les diria, o sí.
 
Parlant de mentides, les que deia l'exportaveu d'Aznar, Miguel Ángel Rodríguez, a través de les xarxes socials afirmant que els catalans som únicament una secta i uns ploramiques, ja que mai estem contents. I malgrat discrepar tant en els fons com en les formes, estic d'acord amb l'afirmació del popular MAR quan diu que Catalunya no es mereix ni l'autonomia, potser per això molts catalans volem anar més enllà.

La internacionalització de conflicte català segueix el seu rumb, perquè en un acte celebrat a l'Institut de Ciències Fotòniques, el President de la Generalitat es dirigí als cònsols presents per demanar-los que donin una visió positiva de Catalunya, ja que som un país amb talent i mentalitat oberta, malgrat el que es digui des d'altres terres. Un gest de Mas que se suma a l'interés que els mitjans internacionals mostren per la situació catalana i que es qüestionen perquè Espanya es nega a celebrar un referèndum.

Les mesures d'austeritat seran el leitmotiv de la convocatòria de la segona vaga general en menys d'un any. Veurem si en aquesta ocasió, els sindicats veuen reforçada la seva posició o bé tornarà a fer-se palès la desafecció amb la societat que cada vegada se sent menys representada per ells.

I si començàvem amb Aguirre, acabarem l'editorial amb ella, perquè com deia un famòs periodista esportiu 'el rumor es la antesala de la noticia'. Rumor que és força creible el que fa temps corre per la xarxa explicant que la dimissió d'Esperanza Aguirre va ser forçada per Rajoy per les llibertats i atribucions que l'expresidenta s'havia pres al donar concessions a tort i a dret per construir la famosa Eurovegas.