Fàbrica d'independentistes

Bon dia i bon dijous internautes. Memorable la resposta que donava ahir el ministre d'educació a una interpel·lació d'un diputat del PSC. Segons José Ignacio Wert, el que s'ensenya a les escoles fomenta clarament l'independentisme i la seva intenció passa per espanyolitzar l'escola catalana. Però Wert, no en va en tenir prou i va seguir buidant el pap, esgrimint que l'ensenyament a Catalunya oculta i ridiculitza la història comuna amb Espanya. Aquesta manca de respecte cap el model educatiu català i els milers de mestres que en formen part és una mostra més de la manca de visió política del govern de Rajoy, perquè no paren de generar independentistes dia rera dia.

La maquinària d'aquesta fàbrica independentista segueix amb la seva producció imparable, gràcies també a articles d'opinió com el de l'advocada de l'estat, Elisa de la Nuez, que al diari El Mundo, afirmava que si fos necessari fer complir les sentències dels tribunals contra un referèndum il·legal, s'haurien d'enviar les forces de seguretat, usant si calgués la força.

Parlant de forces de seguretat, testimoni estremidor el que escoltàvem ahir a Rac-1. Un mosso d'esquadra de Cambrils perdia la custòdia de la seva filla de 4 anys ja que, en contra dels informes dels psicòlegs, un tribunal de Cantàbria considera que no li ensenya el castellà i la menor pateix una greu discriminació perquè creixerà sense saber l'idioma de la mare, que curiosament és guardia civil a Santander, localitat on fins fa 4 anys una estàtua eqüestre de Franco presidia l'entrada a l'Ajuntament.

En l'àmbit propagandistic, el ministeri de defensa, aquests dies està emetent un anunci a diverses televisions en les que promou la unitat d'Espanya per terra, mar i aire. I seguint amb el format televisiu, TVE estrena nou programa per rentar la imatge d'una monarquia, que últimament com el rei, està de capa caiguda.

Un dia abans de la hispanitat, també hem conegut dues notícies esperançadores pel futur de Catalunya. La primera procedeix del Departament d'Economia de la Generalitat, el qual ha fet públic un estudi sobre la viabilitat de tenir una Seguretat Social pròpia i unes pensions més elevades que les actuals. I en l'àmbit internacional,  la Unió Europea ha accedit a negociar el preingrés de Kosovo, país per cert no reconegut per Espanya. D'aquesta manera, podria obtenir l'estatus d'associat malgrat l'oposició de l'estat espanyol. En resum, no es pot matar tot el que és gras.