Vostè no és Gary Cooper

Bon dia i bon dimecres internautes. Catalunya, com ja molts prevèiem no té un Gary Cooper que ens defensi en inferioritat de condicions. Artur Mas ho tenia fàcil, perquè a diferència de l'actor protagonista de 'Sol davant el perill', ell no ho hagués estat perquè una part molt important, per no dir majoritària hauria volgut comptar amb el suport del màxim representant de Catalunya.
Què ha passat? Vàries coses. Anem a pams:

1.- Rajoy responia per carta i concretava una data per parlar amb Mas sobre el Pacte Fiscal.
2.- Ahir Catalunya demanava formalment l'ajuda de 5.023 milions del Fons de liquiditat estatal i no s'explicava quines seran les condicions del préstec.
3.- Els dirigents d'Unió democràtica, a diferència de l'alcalde de Vic, s'han posicionat en contra d'assistir a la manifestació del dia onze.
4.- L'expresident Pasqual Maragall també ha desistit finalment de gravar l'anunci recolzant l'Assemblea Nacional Catalana.

El seny català, per no dir-li covardia, torna a guanyar davant la rauxa. És una llàstima que els nostres dirigents i gran part de l'empresariat continuen sent partidaris de la política del peix al cove, que tan famosa va fer l'expresident Pujol.