Turisme de borratxera


Bon dia i bon divendres internautes, aquest és un tema recorrent però no per això menys important. Per què no tenim un turisme de qualitat i en canvi afavorim el 'turisme de borratxera'? Tan poc ens estimem a nosaltres mateixos que venem el país per quatre duros? No pot ser i ho dic a rel del cas d'un programa d'una de les principals televisions alemanyes que explicava les aventures i desventures que viuen uns joves a la mítica Lloret, on tothom pel què expliquen gaudeix de tones de sexe, drogues i rock&roll. 
Bonica imatge de país la que projectem, on sembla que es 'ciutat sense llei', perquè ja que venen que s'ho passin bé i gastin euros. Tot i que això no és ben bé així, ja que la majoria venen amb paquets turístics ja tancats, on gairebé tot hi està inclòs. En canvi, generen més problemes de desordre públic que altra cosa.

Però, i si deixa de venir aquest salvavides que és el turisme? Doncs, reconvertim el país i no depenguem d'una indústria que en casos com Lloret i Salou ens porten greus problemes. Malament si un país només depen del sector serveis per tirar endavant!!! Una cosa és tolerar els turistes amb sandalies i mitjons vermells i una altra ben diferent és patir els comportaments incívics a causa d'embriagueses sense límit.