Qüestió d'enquestes


Bon dia i bona hora internautes,

Interessant el sondeig que feia públic el CIS, el Centre d'Investigacions Sociològiques, en el qual es realitzaven diverses preguntes a una mostra significativa de la ciutadania.
Destacarem algunes preguntes i respostes. Interessant, no que el PP baixi 8 punts pel desgast al govern, sinó que el PSOE no ho aprofita i només puja 1 punt, caient el que està caient, i
és que l'ombra del govern socialista encara els pesa com una llosa.


Cap líder polític aprova i la que mes s'acosta a l'aprovat és Rosa Díez amb UPYD, un partit que no saps si és més PP o PSOE, un 'matxambrat' que diria el Buenafuente.

Però, la pregunta que ha passat potser més desapercebuda feia referència a si estan d'acord amb l'actual sistema de les autonomies o prefereixen un únic govern centralitzat a la Capital del Reino. Gairebé un 40 % dels enquestats arreu de l'Estat preferiria la supressió de les autonomies i tenir un únic govern. La idea d'uniformitat torna i cada vegada més de pressa.

I qui ha promogut aquesta idea que va calant entre la ciutadania com una maniobra orquestrada de canvi sociològic ? Doncs sí, aquell home baixet, amb bigotet i tan de dretes. Franco? NOOOOO, José Maria Aznar i la seva Fundació FAES, el think tank del PP, on fabriquen i pregonen la ideologia que ha de seguir el Partit Popular.