El sexe dèbil?


Bon dia internautes, un dia estrany avui perquè quan al calendari trenca la rutina incorporant festivitats entre setmana un mai no sap ben bé el dia que és. Una confusió semblant és la que han patit molts esportistes espanyols que competien per guanyar alguna medalla als jocs de Londres 2012.


Les medalles tardaren a arribar, 3 la primera setmana i al final Espanya remunta posicions fins arribar a la posició 21 del ranking assolint 17 medalles en total (3 ors, 10 plates i 4 bronzes).

Decepcions i sorpreses, perquè els favorits com la roja de futbol caigueren eliminats de seguida i en canvi esportistes que haurien passat desapercebudes assoliren medalles inesperades. Resumiré alguns dels fets que m'han semblat més rellevants:

  • Espanya no ha guanyat cap medalla en atletisme, malgrat tenir varies opcions. Sembla que la mala maror entre esportistes d'aquesta disciplina i els dirigents de la Federació Espanyola d'Atletisme continua en augment.
  • Mireia Belmonte es convertí en una de les heroines espanyoles al guanyar 2 plates en natació. Badalona li rendí un gran homenatge malgrat ella és del Club Natació Sabadell, ja que a la ciutat de l'alcalde Albiol no tingué massa recolzament per seguir amb la seva carrera esportiva.
  • La jugadora argentina d'hoquei herba, Sofia Maccari sorprengué tothom al celebrar la medalla de plata exhibint una estelada per la pista per agrair tot el temps que va passar a Catalunya jugant amb l'Atlètic de Terrassa.
  • Seguint amb hoquei, el jugador Àlex Fàbregas realitzà unes polèmiques declaracions al afirmar que 'jugo amb Espanya perquè no tinc altre remei'. Gairebé el crucifiquen per manifestar els seus sentiments.
  • Encara hi ha algú que pensi que les dones són el sexe dèbil? No ho crec, perquè si no és per elles el resultat 'medellil' de la delegació espanyola hauria estat notablement inferior.