Personalitat múltiple


Bon dia internautes. El nivell d'estrès que actualment pateix la societat comporta diferents malalties i simptomatologies. Aquest estiu de canícula extrema ha fet que el trastorn d'identidad dissociatiu, també conegut com personalitat múltiple s'hagi manifestat entre diversos dirigents del nostre país.

La causa es centra fonamentalment en un dia en concret, l'11 de setembre. Un dia en que es commemora, pressumptament, els morts durant l'onze de setembre de 1714, però que de fet, gairebé només el considera un simple dia festiu que va la mar de bé si cau entre setmana.
Però enguany, l'asfixia econòmica que pateix Catalunya ha remogut consciències fent que diverses institucions i partits moguin fitxa i es posicionin vers el camí a seguir. Ara bé, la tant coneguda i indesitjable disciplina de partit ha provocat que molts polítics catalans no sàpiguen com actuar a preguntes dels periodistes sobre si assistiran a la manifestació independentista del dia onze. La majoria han respost que com a ciutadans hi assistiran però no com a dirigents del govern o del partit sinó a títol individual.
Sembla que un quan ocupa un càrrec polític només ho fes durant unes determinades hores al dia, segons la seva conveniència. Ja n'hi ha prou Senyores i Senyors de tanta hipocresia i tanta por, donin la cara pel país d'una vegada i afrontin la seva responsabilitat amb totes les conseqüències, que ens hi juguem el futur de Catalunya i provablement també el seu futur a les properes eleccions. A l'igual que fan molts per sortir a la foto mullant-se per l'esclerosi, facin el favor i mullint-se per aquest petit país on vivim.