Això crema

Bon dia i bon dilluns internautes. Dic que, això crema i no precisament pels focs, que continuen castigant el nostre país, sinó que dia que passa, dia que la manifestació sobiranista/independentista va escalfant l'ambient. Ahir era la dirigent i portaveu d'economia del PSC Rocío Martínez-Sampere qui afirmava que si el President de la Generalitat decidia assistir a aquesta manifestació, hauria de ser conseqüent i l'endemà mateix, posar-se a treballar per la independència.

El PSC no està sabent gestionar el tema del Pacte Fiscal, un pacte per cert, que la exministra Carme Chacón s'hi oposa frontalment, a diferència d'altres sectors del partit. 

Diumenge però, la Sra. Martínez-Sampere feia diana amb les seves afirmacions sobre la posició que ha d'adoptar Artur Mas, perquè la situació que viu el país no és per, si em permeteu l'expressió, anar jugant a la puta i la Ramoneta.

En aquest sentit, el líder d'Esquerra, Oriol Junqueras oferia una coalició independentista a CiU i Iniciativa per tal de treballar plegats per la consolidació de l'Estat Propi. De moment, els eco-socialistes ja han descartat aquesta possibilitat, els altres encara no han respost.

Passi el que passi, a ningú se li escapa que alguna cosa s'està coent perquè tothom ha començat a moure fitxa i la premsa internacional també se n'està fent ressó. Ho anirem seguint amb especial atenció.