Barça, descafeinat amb sacarina


Bon dia Internautes, una jornada més trobem a faltar aquell mític Barça de Guardiola. És cert que la temporada tot just acaba de començar, però no sembla que la línia marcada des de la presidència barcelonista vagi cap a un projecte esportiu clarament guanyador i conciliador.


 
Dades? Els atacs contra l'anterior president Laporta no han cessat. Un fet que no ajuda a millorar la imatge institucional del club, que amb prou feines defensa les injustícies viscudes especialment al llarg de l'anterior temporada. 

Sorprenents foren les declaracions fetes per Sandro Rosell davant una trobada de penyes blaugranes afirmant que no entenien com la Federació Catalana de Futbol havia suspès la Supercopa de Catalunya, quan ells eren els primers interessats a jugar-la amb la majoria de jugadors catalans. Permeteu-me l'expresió, però quanta demagogia corre pel món. Sr. Rosell, no ens vingui ara amb excuses barates, si no volia portar el primer equip, com el cas viscut ahir en el trofeu Gamper, que per cert va perdre davant la Sampdoria italiana, digui-ho clarament.

Trofeu Gamper que serví per veure un Barça descafeinat i amb sacarina, amb jugadors del filial i aprofitant per retre homenatge al mític Dream Team, òbviament sense Cruyff ni Guardiola. Un altre error institucional de la directiva blaugrana.

Sr. President, no crec que vostè hagi volgut copiar la política de l'Atletic de Bilbao on predominen els jugadors bascos. Són molts els culers que malgrat les festes i les disbauxes troben a faltar un president, que a hores d'ara, pel que apunten diverses fonts, estaria pensant tornar-se a presentar, vist com li està anant en política. I és en Jan va marxar però deixan-te LA PORTA oberta per si tornava.