El Robin Hood andalús

Bon dia i bona hora internautes, avui us parlaré d'un Robin Hood a la espanyola que s'ha fet molt popular gràcies a les seves accions en dos supermercats d'Andalusia. Es tracta del diputat de IU Sánchez Gordillo, el qual ha abanderat una acció del Sindicato Andaluz de Trabajadores (SAT), realitzant una 'expropiació' per no dir robatori a Mercadona i Carrefour de diversos carros carregats d'aliments per després cedir-los a famílies i al Banc d'Aliments de la zona. Reflexions?


1.- Potser grans supermercats com els citats podrien fer una campanya d'imatge i a partir d'ara cedir diàriament un % de productes als Bancs d'aliments que tan necessitats estan.

2.- Accions com les de Sánchez Gordillo preocupen molt al Govern, ja que no volen que Espanya es converteixi en una 2ona. Grècia, plena d'aldarulls i destrosses diàries.

3.- Malgrat hi ha plans d'emergència per acabat amb les revoltes socials, amb intervenció de l'exèrcit i fins i tot el toc de queda, ningú en parla, però segons m'han dit fonts ben informades, aquests plans de xoc contra les revoltes al nostre país existeixen i al govern central no li tremolarà el pols per posar-los en pràctica si fossin necessaris.