Gràcies per la propina!

Bon dia i bona hora internautes. La mítica novel·la de l'escriptor valencià Ferran Torrent em serveix per dir 'gràcies per la propina', perquè cada dia el nacionalisme espanyol genera més animadversió vers tot el que és català.

Ahir el protagonista era l'encara president de la Xunta de Galicia, el popular Alberto Núñez Feijóo, al afirmar que mentre 'Galícia fa els deures i paga, Catalunya demana'. Seguim fent amics arreu de l'Estat. Sembla que els polítics d'Espanya no es miren gaire les balances fiscals, perquè aleshores se'ls desmuntaria la falsa argumentació que fins ara venen esgrimint.

M'encanta veure com els catalans som solidaris amb gent que ens insulta i odia, malgrat nosaltres som dels que més contribuim a eixugar el dèficit que les seves comunitats pateixen, aquelles per cert, que no s'han vist abocades a demanar l'ajuda al fons de liquiditat de l'Estat.

Com ja he escrit en una ocasió, continua triomfant la tècnica de repetir una mentida dia rere dia, perquè al final cala i es converteix en veritat. Espero que l'article que publica avui el diari digital Alerta Digital no acabi sent realitat algun dia, perquè el seu autor demana sense embuts la intervenció militar de Catalunya i la supressió de totes les seves institucions.

I mentrestant, aquí aguantant el temporal o borrasca que arriba diàriament de l'Oest. En resum 'Cornuts i pagar el beure'.