Perdoneu-los, no saben el que diuen, O si?


Bon dia i bon dilluns internautes, ja que som i publiquem en una de les xarxes socials permeteu-me que avui en parli d'una especialment: Twitter. Però, no us parlaré de la versió catalana, que per cert encara no existeix per a mòbil, sinó de la guerra 'tuitària' que hi ha darrerament entre dirigents d'una coalició política anomenada CiU, que curiosament governa Catalunya, amb permís de moment del Sr. Montoro.


El Sr. Josep Rull, secretari d'organització de CDC va deixar la porta oberta a un govern de coalició amb ERC per tal de construir un estat propi en cas que no s'accepti el famós Pacte Fiscal. Evidentment, això no va sentar gens bé al soci d'Unió i el Sr. Duran i Lleida va començar una ofensiva de piulades en contra d'aquesta possibilitat i afegint que no hem de tenir 'basquitis'.
 
Altres dirigents de CDC també l'han replicat aquests darrers dies fent mes piulades. Duran i Lleida afirmava en un d'aquests missatges que ja està una mica cansat d'aquesta història, i realment som molts els que pensem i convidem al líder d'Unió a anar-se'n a casa seva a descansar tranquilament i així poder construir un estat propi sense que ningú posi pals a les rodes.

És el perill del Twitter, que sovint no imposa gens, ni cal ser políticament correcte, dient el que es pensa, i no pensant el que es diu.