Un nou Clouseau?

Bon dia i bon dijous internautes. Els amants del suspens i les novel·les de detectius no deuen donar a l'abast amb la de noves històries que l'actualitat ens presenta aquests dies. L'entramat en el cas d'espionatge a la reunió entre Alícia Sánchez-Camacho i l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola, segueix acaparant les portades dels diaris i les tertúlies. Després que la Presidenta anunciés que es querellarà contra Método 3, l'agència de detectius no guanya per ensurts, ja que segons publica La Vanguardia, el cas seria molt més complicat del que en un principi semblava. Segons aquest rotatiu, polítics de diverses forces polítiques haurien estat espiats per aquesta empresa.

Però, lluny de quedar-se aquí, el diari també apunta la clara vinculació entre una de les detectius amb el Partit dels Socialistes de Catalunya. Segons llegim, una assesssora jurídica del PSC seria germana d'aquesta treballadora de Método 3. Veurem com reaccionen des del carrer Nicaragua amb aquestes noves revelacions, perquè sembla que l'anunci de querelles de José Zaragonza i la total desconeixença de Pere Navarro, afirmant que al PSC no té cap contracte ni factura amb Método 3, no semblen suficients.

Sigui com sigui, una agència de detectius sempre ha de regir-se per la discreció i no sembla pas el cas, ja que comencen a filtrar-se detalls de tots aquests seguiment. No sabem si és que potser han contractat rececentment algun parent del famós Inspector Jacques Clouseau, conegut no precisament per les seves habilitats. 

Agatha Christie, la gran dama del misteri, ja ho escrivia fa força anys:"Les converses són sempre perilloses si es té alguna cosa a amagar". Suposo que per això, una de les frases cèlebres pronunciades ahir pel gran Mariano Rajoy fou: 'A veces no tomar una decisión es la mejor decisión'. O sigui, que tot caurà pel seu propi pes i ja s'arreglarà. Així va el país, amics.