La princesa está triste..., ¿qué tendrá la princesa?

Corinna: "Con el Rey mantengo una entrañable amistad"Bon dia i bon dilluns internautes. Cap de setmana intens informativament parlant. L'epicentre, el situàvem a Palma, on s'esperava amb impaciència la presència de l'encara Duc de Palma, Iñaki Urdangarín, per tornar a declarar davant el jutge Castro que porta el cas de Nóos.

Com ja era de preveure, l'encara gendre del rei, va desvincular la Casa Reial amb qualsevol activitat de l'Intitiut i reiterà la seva inocència, a l'igual que també ho va corroborar el secretari de les Infantes, Carlos García Revenga. Les defenses dels imputats, demanen que al jutge que no doni com a vàlids els més de 200 correus que l'exsoci Diego Torres, va presentar fa poques setmanes.

Algunes fonts ja apunten el que molts ja pensàvem, el fantasma d'una possible imputació de la Infanta va difuminant-se, fent-se realitat el que tots ja sabem i és que la justícia no és igual per tothom i parafrasejant la cita d'un passatge de Don Quijote de la Mancha, 'Con la monarquía hemos topado'.

Mentrestant, sense deixar del tot la Zarzuela, el diari El Mundo publicava aquest diumenge una entrevista en exclusiva a Corinna zu Sayn-Wittgenstein, la princesa alemanya que va fer-se famosa arran de l'accident del monarca espanyol caçant elefants a Botswana. 

'La princesa está triste..., ¿qué tendrá la princesa?' Això és el que es preguntava el conegut periodista i diplomàtic nicaragüenc, Rubén Darío, a l'escriure aquest poema.  Sembla que l'aristòcrata mira de rentar la seva imatge, no sabem si de cara a possibles canvis en els residents a La Zarzuela, però si que deixa molt clar que no ha cobrat mai un euro ni de l'Institut Nóos ni del govern, malgrat que reconeix que ha fet diferents gestions els últims anys. 

Sense perdre el fil, permeteu-me fer una mica d'història. La famosa frase de Gai Juli Cèsar sobre la seva dona, ve de lluny i ens porta a  uns temps on el paper de la dona del líder romà era molt important. Segons s'explica, l'emperador va divorciar-se de Pompeia Sila, poc temps després d'haver estat coronat, ja que ella va assistir a una Saturnalia, orgia sexual a la que acostumaven a anar les nobles romanes. Malgrat que les assistents van confirmar que l'emperadriu només hauria observat i no participat, Juli Cèsar va dir 'La dona del César no només ha de ser honesta sinó també semblar-ho'. No sabem què hauria dit en el cas de les amigues íntimes o entranyables com la Corinna.

I acabem amb un nou fascicle de la trama d'espionatge catalana. Avui, publiquen varis mitjans que fins i tot les CUP haurien contractat Método 3, per investigar les propietats del pare de l'alcalde de Valls. I en el terreny esportiu, gran sorpresa, alguns dels suposats paparazzis que tan perseguien la parella Piqué-Shakira, resulta que segons surt als papers incautats per la policia, eren detectius de la mateix agència, que haurien estat contractats per Pep Guardiola, a través de... Oh sorpresa!  Xavier Martorell, exresponsable de seguretat del Barça i actual President de la secció local de CDC a Sant Cugat del Vallès.