On és Wally?

Bon dia i bon dimecres internautes. On és Wally? és el títol que Martin Handford li donà a una col·lecció de llibres infantils amb il·lustracions plenes d'objectes i personatges. La missió dels lectors consisteix en trobar el protagonista, en Wally, entre el caos de persones. Pel que expliquen des del Ministeri de l'Interior, sembla que també deuen ser seguidors d'aquest gènere on cal tenir certa habilitat per trobar l'home del jersei de ratlles vermelles. En aquest cas, en Wally té forma d'esborrany policial i malgrat l'exèrcit de funcionaris que hi treballen ningú ha estat prou hàbil com per trobar-lo. Potser algú s'hauria de plantejar si realment existeix o es fruit d'una invenció, tal com apunten algunes fonts, d'una fusió de dades a partir d'informes que corren per la xarxa, o sigui solvència i credibilitat 100 %.

La perla d'ahir ens la tornava a posar la Delegada del Govern, María de los Llanos de Luna, la qual sempre que pot manifesta els seus tics anticatalans. L'última és la denúncia presentada contra els ajuntaments de Girona i Figueres per haver organitzat dos trens el dia de la diada. Evidentment la reacció dels alcaldes no trigà ni 24 hores i respongueren la Delegació del Govern espanyol dient que en cap cas s'havia pagat RENFE amb diners públics, i a més van destinar diners al Banc d'Aliments. La senyora de Luna, crec recordar que, no ha fet cap mena d'indagació sobre l'origen dels diners de tots els autocars que van arribar a Barcelona, durant la manifestació en favor de la Unitat d'Espanya. És el que s'anomena amnèsia selectiva.

A falta de 4 dies per arribar al 25-N, el PP intenta mobilitzar els seus electors per frenar aquesta onada independentista que, de moment, no s'esvaeix. La frase que més ressonà al miting celebrat, en la reconvertida plaça de toros de les Arenes, la pronuncià Mariano Rajoy: 'Ningú no treurà Catalunya d'Espanya ni d'Europa'. Potser que, pensem després de diumenge, si serem els catalans els que traurem Espanya de Catalunya.