Ni-Ni


Bon dia i bona hora Internautes. Informe colpidor el que ha presentat la Fundació Jaume Bofill en que explica que gairebé el 22% dels joves catalans ni estudia ni treballa, formen part del que es coneix com a generació ni-ni.

Les raons són diverses, tantes que se'n podrien escriure varis tractats i potser ens farà més fàcil d'entendre-ho amb els resultats obtinguts pel projecte Encode, que explica el funcionament de l'ADN humà. Notícia positiva que coneixíem ahir mateix i pot ajudar a aclarir, no sé si el comportament d'aquests joves, però sí el de moltes malalties.

Tampoc no té ni sentit ni justificació el fet que els tribunals han trigat 18 anys a fer pública la sentència de l'incendi del Berguedà, condemnant finalment a Endesa a pagar una indemnització de 37,5 milions d'euros, quantitat que, per cert, reflecteix el retard de la justícia, ja que s'havia d'haver cobrat en el seu dia en pessetes i no en Euros.
No passaven per alt les declaracions de la Sra. Núria de Gispert, Presidenta del Parlament de Catalunya, la qual no té ni idea ni sensibilitat per les persones que es troben en situacions límits i precàries degut a la crisi. Ahir a RAC1, afirmava que els diputats ho estan passant realment malament amb els 3000 Euros mensuals que cobren i no saben com s'ho faran si la situació continua.

Quedeu-vos amb aquest nom, Olvido Hormigos, que ahir es va convertir en el nom més buscat a les xarxes socials i va obligar-la a dimitir per no fer més mal a la seva família i al Partit Socialista, del qual n'és regidora a Toledo. El fet d'haver-se filtrat un video eròtic, em fa pensar en la hipocresia que vivim, quan per causes molt més greus com la corrupció i l'expoli de les arques públiques ningú dimiteix. Sempre he pensat que la intimitat de les persones, la que realment és important, és la que comença de cintura cap amunt i no al revés.