Primera desobediència?

Bona tarda i bon dimarts internautes. 'Si l'obediència és el resultat de l'instint de les multituds, el motí és el de la seva reflexió.' Interessant pensament el que ens porta la història de la mà de Napoleó, especialment perquè aquests dies tornen a planar sobre les nostres contrades dubtes sobre si cal o no acotar el cap davant qualsevol decisió del TC. Casualitats o no, el cert és que no deixa de ser curiós els 7 petits sismes que s'han enregistrat davant la costa tarragonina en l'última setmana, com si la propi territori es revelés contra 300 anys d'injustícies.

Sigui com sigui, l'oracle del govern espanyol no ha decebut i com era d'esperar s'ha pronunciat avui mateix suspenent per unanimitat tots els actes del 9-N. I es clar, amb aquest rerefons no era d'estranyar que els periodistes dirigissin la majoria de preguntes sobre aquest tema al Conseller Francesc Homs que avui s'ha vista notablement nerviós. Tot i així, amb empentes i rodolons, el portaveu del govern ha assegurat que a dia d'avui res no s'atura.

I de fet sembla ser així, perquè coincidint precisament en el dia de la suspensió s'ha fet pública la nova campanya d'Òmniu i l'ANC amb un convidat inesperat. Així, el president de la Generalitat ha estat la gran sorpresa en la presentació d'avui. Artur Mas i altres personalitats del país apareixen en un vídeo en el qual dediquen el seu vot a un personatge desaparegut que els ha marcat especialment.

Un dels personatges que no hi apareix a diferència d'altres líders polítics és Joan Herrera. Evidentment la raó era més que òbvia, i després de molts mesos de mantenir la "incògnita" finalment el líder ecosocialista ha fet públic que votarà NO a la independència, a diferència de la seva campanya de partit, Dolors Camats que ha optat pel SÍ.

Això és el que votarà Joan Herrera però no el que farà Alicia Sánchez Camacho, que continua capficada i preocupada pel poc control que té de la situació, sobretot perquè a l'hora de despatxar amb els seus caps de Madrid pocs arguments li deuen quedar a la presidenta del PP per justificar que la qüestió catalana se li hagi anat de mare.

I no és l'única a la qual el procés se li envà de les mans, perquè ahir mateix un nombrós grup d'ultradretans de Falange i Alianza Nacional tornaven a fer el numeret mirant de sabotejar l'acte que l'Ateneu de Madrid havia organitzat amb representants dels partits proconsulta.  Afortunadament, després de l'espectacle gratuït en que els feixistes van advertir sobre una nova guerra civil, l'acte pogué continuar un cop s'hi presentaren diverses dotacions policials.

Això era a Madrid però a casa nostra la Policia Nacional torna a ser notícia perquè aquesta setmana hem sabut que el Ministeri d'Interior ha decidit enviar 500 efectius més que se sumen als antiavalots que ja hi ha destinats a Catalunya, per tal d'evitar qualsevol tipus d'incident el proper diumenge. Incident que pel que es veu seria anar armat amb una papereta a la mà i no el fet que des d'un diari estatal com és El Mundo segueixin fent apologia de la violència amb enquestes com les que aquests dies pregunten als seus lectors si recolzarien mètodes alternatius per aturar la consulta catalana. Com no podia ser d'altra manera, un 60 per cents es mostra partidari d'usar la força per evitar que ens pronunciem.

En el terreny de les perles avui ens fem ressò de la informació publicada per la premsa sueca i que té com a protagonistes dues germanes, Sara i Emma Konopen. Enganxades a la moda de la cirúrgia plàstica, les dues noies de 25 anys expliquen que s'han hagut d'estrènyer el cinturó, no tan a causa dels retocs sinó per culpa de les nombroses operacions a les s'han sotmès.

Les germanes Konopen expliquen sense complexes que s'han gastat més de 20.000 euros per tal d'assemblar-se al màxim i confessen que des del mateix moment que començaren no han estat capaces d'aturar-se.

Pits, llavis, natges són alguns dels retocs més importants d'aquestes addictes al quiròfan que per . Aquests han estat alguns dels retocs més significatius de les bessones Konopen que els ciutadans de Marbella coneixen prou bé ja que en aquells localitat on han establert la seva residència.
En fi internautes, el que ningú els podrà negar mai és que tenen el mateix grau de tonteria a sobre, especialment perquè per més inri resulta que ja van néixer bessones.