Suport sense Presència?

Bon dia i bon dilluns internautes. El polític i escriptor francès del S.XVIII, Louis de Bonald, deixà escrit que "No són els deures el que treuen a un home la independència: són els compromisos' i aquests últims sembla que el manquen a alguns membres del govern de la Generalitat. El cap de setmana coneixíem que la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell enviava una carta al president Mas convidant al seu executiu a participar-hi i convocar la consulta 24 hores després. Un fet que a dia d'avui encara no han decidit a la Plaça de Sant Jaume. Responent a aquest gest la vicepresidenta Joana Ortega va manifestar que el compromís d'aquest govern amb el procés és diàri i per tant es dona per entès que donen tot el seu suport a la Via Catalana malgrat no hi assisteixin. Interessant reflexió que deixa entreveure el que ja molts dels que seguim la política faran els dirigents d'Unió i és veure-ho des de la barrera o com si en un Barça-Madrid el camp estigués buit d'aficionats, això sí amb amb tot el seu suport, però des de casa.

Al marge d'aquest "sopar de duro", també conegut com excuses de malpagador, hem conegut que el Parlament Europeu ha rebutjat realitzar un estudi sobre les conseqüències que tindria la secessió d'un territori d'un dels estats membres. D'aquesta manera, el diputat escocès David Martin ha vist denegada la seva petició, que hauria servit per desmentir alguns dels arguments de la por que tant Londres com Madrid es dediquen a escampar per deslegitimar ambdós processos. El fet paradoxal és que aquest diputat laborista pretenia fer campanya pel NO amb les conclusions d'aquest informe. Per tant, a ningú se li escapa que en aquesta decisió hi ha la ma negra de PSOE i PP que intenten evitar qualsevol escletxa en el nostre procés cap la independència i la permanència a la Unió Europea. Aquest és un altre dels fronts informatius que aborda el diari digital Vilaweb,  el qual destaca que Alemanya ja discuteix sobre la hipotesi de treball que Catalunya pugui mantenir-se com estat membre.

Parlem ara de números, perquè el secretari general de CDC, Josep Rull tornava a posar xifres sobre la taula i a diferència de Joana Ortega que reclamava tenir un 68% de participació en la consulta, el dirigent convergent esgrimia que superant el 50% seria suficient. Rull es basa en l'exemple del referèndum que el 2005 votaren els espanyols la constitució europea i en aquella ocasió la participació fou tan sols del 42 % i aquí pau i després glòria.

Glòria als caiguts per Espanya i el seu generalísimo és el que es respira cada semestre a la fira No solo militaria, on tal com informa Nació Digital, la capital d’Espanya acull en espais municipals un mercat militar on s'exhibeix, es compra i es ven simbologia franquista, falangista i nazi. Un esdeveniment que no preocupa el govern espanyol, ja que hi col·labora alegrement a través del ministeri de Defensa. Fa gràcia que després els catalans encara hagim d'aguantar que titllin l'estelada d'anticonstitucional, bonic exemple.

En l'apartat de les perles destacarem diverses notícies. La primera ens arriba des de les antípodes, ja que les actrius porno amb pocs atributs veuen amenaçat el seu lloc de treball a menys que passin pel quiròfan. Això és el que ha decidit l'ACB que és l'organisme australià que regula els continguts audiovisuals d'aquell país, explicant que pren aquesta mesura per evitar que els pits petits siguin sinònim de pedofilia al usar actrius menors d'edat.

Parlem ara d'idees de bomber o més ben dit de pseudoespies. El País publica que la Guàrdia Civil de Gandia ha detingut un policia local després de fer-se passar per coronel dels serveis secrets. El seu mòbil no era simplement monetari, sinó que l'home es vantava de medalles i "batalletes" per lligar. El fals agent secret els prometia feina a l'agència i els demanava a canvi joies i favors sexuals. El més sorprenent és que almenys 11 dones caigueren cegades pels seus encants d'Anacleto.

La darrera perla ens la porta el diari Qué!, el qual explica l'espectacular èxit de vendes d'un nou invent japonès. Adreçat al mercat sels singles o solters, un emprenadors nipons estan fent fortuna venent un coixí en forma de dona de genolls. Així, quan aquests solitaris individus van a dormir recolzen el seu caparró en una falda recomfortant que els ajuda a dormir millor.

En fi internautes, això em recorda aquell veí que un dia visitava el metge per una consulta del son.

* Doctor, doctor, des que la meva dona em va deixa que no puc dormir.
- Per què? La troba molt a faltar, no?
* De cap manera, és que va emportar-se el llit.