Si te he visto...

Bon dia i bon divendres internautes. L'actualitat més rabiosa continua passant pel PP i el seu extresorer Luis Bárcenas. A mesura que passen les hores l'embolic es va fent més i més gros, després de saber-se que dels 22 milions d'euros que tenia en un compte a Suïssa, la meitat els hauria regularitzat gràcies a l'amnistia fiscal que l'any passat aprovà el govern espanyol, segons va declarar ahir l'advocat de l'imputat en el cas Gürtel.

Com ja era previsible, la secretària general del PP, Dolores de Cospedal va seguir la tècnica escapista de Duran i Lleida, dient que no pensa dimitir, malgrat s'hi havia compromés en el seu dia quan va acusar directament Artur Mas de tenir comptes al país helvètic. El que no era tan previsible és l'escàndol que destapa avui el diari El Mundo. Segons publica el rotatiu madrileny, L'extresorer popular hauria estat pagant en negre sobresous d'entre 5.000 i 15.000 Euros a gran part de la cúpula del PP al llarg de 20 anys.

Recordem que el PP va pagar la defensa de Luis Bárcenas al llarg d'un any, després que se l'imputés pel cas de finançament irregular, conegut com cas Gürtel. Ara bé, fent ús de les dites populars, mai millor dit, els dirigents del partit miren cap a una altra banda, és a dir 'Si te he visto no me acuerdo y a ti te encontré en la Calle...GÉNOVA'.

En l'àmbit judicial català, nou capítol també del sainet dels Pujol, perquè dijous declarava davant el jutge Pablo Ruz, l'exparella de Jordi Pujol Ferrussola. Segons va explicar al magistrat, ella hauria acompanyat el fill de l'expresident de la Generalitat, a Andorra amb una motxilla plena de bitllets de 500 i posteriorment haurien viatjat a Londres per parlar amb un expert en blanqueig de diners en paradisos fiscals. Tot i així, cal dir que la testimoni tingué diverses contradiccions en la seva declaració i un detall molt significatiu, el seu advocat és el mateix que el de Javier de la Rosa, enemic acèrrim dels Pujol.

Si parlem d'economia, Joaquim Gay de Montellà, President de Foment del Treball, es mostrava clarament en contra del xoc de trens entre Catalunya i Espanya. El dirigent de la patronal catalana exhortava Artur Mas a abandonar l'aventura independentista i tornar a reprendre les negociacions del Pacte Fiscal. Llàstima que novament una part dels empresaris catalans s'aliniïn més amb les tesis del PP que amb el sentiment de molts catalans. Si haguéssim de fer ús del diccionari probablement ens quedaríem amb aquesta definició: 'persona que no es preocupa gaire per res, que està satisfet amb tot el que l'envolta, és a dir, panxacontent'.

I un altre escàndol, que també hauria de fer sortir els colors a tots el polítics. En un temps en que les retallades són el pa nostre de cada dia, especialment en l'àmbit social i sanitari. Un dels que també les estan patint són els pares perque s'han retirat les ajudes pels menjadors escolars. La paradoxa amb la que acabo La Mossegada d'avui és que mentre això passa, el restaurant del Congrés de Diputats i de l'Assemblea de Madrid, gaudeixen de subvencions per tal d'oferir els menús als diputats pel mòdic preu de 3.55 i 5 Euros, respectivament. Que els aprofiti, o NO!!!