La nostàlgia "Ciudadana"

Bon dia i bon divendres internautes. 'Els éssers estimats que perdem no reposen sota la terra, sinó que els portem dins el cor.' Aquesta era l'opinió que l'escriptor francès Alexandre Dumas expressava en la seva prolífica obra i que de ben segur podrien subscriure bona part dels dirigents de Ciudadanos, tenint en compte que un dels seus éssers estimats reposa plàcidament al Valle de los Caídos reconfortat al veure que els seus discursos tenen cabuda en el programa electoral. 

El curiós del cas és pretendre vendre un Podemos de dretes, prefabricat i concebut a imatge i semblança del seu fundador, un home que a l'igual que Cristiano Ronaldo, espera que tot giri al seu entorn i es pregunta cada matí -¿Qué haría yo sin mí?-. Així,  amb idees velles més de color sèpia que no pas taronja, han volgut vestir la gran impostura d'un projecte de país que encara pensa que "cualquier tiempo pasado fue mejor". Una melangia casposa que demostra que posa de manifest que si és té nostàlgia és perquè es visqueren dies de glòria.
 
La deessa de la sort, però, no somrigué especialment als naranjitos de Rivera. Un cúmul de circumstàncies adverses feren que la jornada es convertís en horribilis. Des de suspendre un passeig a Toledo per un error en uns bitllets de tren a Màlaga fins a la piulada de la numero tres a Madrid, justificant l'holocaust a causa de les circumstàncies polítiques.
 
L'escandalosa patinada de Marta Rivera de la Creu desfermà les ires a les xarxes, un fet que provocà una improvisada reunió de crisis a l'estació d'Atocha dels màxims responsables de campanya, que supervisats i tutelats pel president de la formació només se'ls acudí emetre un comunicat dient que s'havien tret les coses de context, ja que s'havia mal interpretat les paraules de l'escriptora madrilenya.
 
En  aquest sentit, si fa uns dies vàrem conèixer l'amor del regidor a Soto del Real lloant la figura de Primo de Rivera, la nova patata calenta fou haver de justificar davant la premsa el punt del programa electoral que fa referència a la violència de gènere, deixant a entendre que als maltractadors se'ls hauria de rebaixar les penes per lesions per una qüestió d'equitat. Una altra "mala interpretació" que ves per on també defensava hores abans la mateixa candidata en un debat a TVE.
 
I mentre el gran Rajoy continua traient conills del barret oferint rebaixes d'impostos a tort i a dret, per tal d'esgarrapar el vot de jubilats i joves; el seu ministre s'esplaia i gairebé confessa a La Vanguardia, que viu en una pau Interior gràcies a anar a missa diàriament i a la protecció que li ofereix el seu àngel de la guarda, el qual li permet trobar sempre aparcament de franc.
 
En fi internautes, que si tot plegat no ho acabeu de veure no us amoïneu, perquè com deia el savi poeta: "El neuròtic construeix castells en l'aire, el psicòtic els habita i el psicoanalista els cobra el lloguer".