BiografiaNascut el 1971 al cap i casal de Catalunya, altrament conegut com Barcelona, començà a agradar-me el món de la comunicació. Primer, fent el pallasso i després... també, per què enganyar-nos.

A base de fer mil i una gravacions amb la col·laboració i connivència de la meva germana, anava endinsant-me, sense saber-ho, en el màgic món de la radiodifusió, gràcies a una vella gravadora dels pares.

Ja adolescent, l'amor que el meu pare sentia per les ones hertzianes m'influencià en gran manera. Maquetes i projectes naixien agafant cos, incorporant un ampli ventall de músiques diverses, enregistrades il·lícitament dels musicals que sonaven als transitors.

L’etapa formativa en comunicació s’alternà en practiques en emissores locals i posteriorment, a mitjans dels anys 90 a Onda Rambla Catalunya, emissora privada d'àmbit nacional, propietat del periodista Luis del Olmo.

Estigué al capdavant d’un programa difusor de les noves tecnologies (Power-Up) i d’un magazine d’humor (Foc d’encenalls), al llarg de diverses temporades. Més tard, vaig plegar veles per marxar a Anglaterra a ampliar horitzons i coneixements.

I com que el món no deixa de rodar, afortunadament, dos anys després vaig marxar cap a centre Europa, anant a recaure a Budapest, capital d’Hongria, on també vaig residir-hi quasi dos anys.

Per circumstàncies professionals i laborals, la comunicació ha quedat una mica relegada durant uns anys, tot i que sempre la tinc molt present, malgrat hagi desenvolupat altres tasques en sectors ben diferents.